Западни сили во Охрид пробуваат да го помират крилото на Мијалков со Мицковски?

Loading...

#ФаталОБЕДИНУВАЊЕ
Во моментов освен што најголемите глобалисти ги обучуваат во Струга хотел #Дрим, се врши огромен притисок врз Мицковски за помирување со крилото на #ДонМијале со план Коневски и Тодоров да бидат новите подПретседатели, заеби реформатори. Кога со душманот садиш краставици и самиот #ДУШМАН стануваш.

Image may contain: 2 people, text and closeup
loading...
You might also like