ХОРОР ВО СТУДЕНТСКИОТ ДОМ ПЕЛАГОНИЈА: Погледнете во какви услови живеат студентите

Loading...

Студентски дом „Пелагонија” – Скопје Република Северна Македонија;

Република Македонија; ПЈРМ;

Што ќе ни е политика кога нам ни треба колективно некој да ни расчачка по тоа главите и еден добар час по општа култура, хигиена, комуникација, ресоцијализација…

loading...
You might also like