Политичар ни на сон не смее да го каже она што го кажа Манчевски во јавност

Loading...

Политичар ни на сон не смее да го каже она што го кажа Манчевски во јавност и на јаве.
Во Франција донесоа закон за моралност во политиката. Ќе оди 5 години во затвор секој политичар на власт кој ќе вработи свој близок и глоба од 45 илјади евра.

loading...
You might also like