Апасиев му возврати на нападите на Савевски

Loading...
Димитар Апасиев is feeling hopeful.

„Ако некој ти каже дека за тебе зборуваат многу ЛОШИ РАБОТИ, немој да се браниш и правдаш од реченото – туку одговори дека тие луѓе не ги знаат другите твои маaни, па затоа ги споменуваат само овие“ 

Прирачникот на Епиктет (II век)

#ЗаБљувотинитеНаУценетиотСавески

Loading...
You might also like