Каракамишева: Доколку Силјановска победи на избори, можен е брз импичмент

Loading...

Статус на Тања Каракамишева:

Мислам дека најголемо омаловажување за народот и за проф. Силјановска лично, доколку успее да победи како претставник на опозицијата, е веднаш по изборот хунтата да и изгласа импичмент поради непочитување на Уставот на Република Северна Македонија.

Врв на национално газење драги мои! За дежурните плукачи и тастери пред да истрчаат со оваа објава во партискиот штаб на консултации да ги информирам дека ЛИЧНО сум зборувала со проф. Силјановска за оваа работа. Нема потреба од месинџери!

Loading...
You might also like