Путин испрати тенкови да ја штитат Србија од НАТО

Loading...

Шефот на Кремаљ во Белград испратил специјалци за да ја следат безбедносната ситуација.Се е подигнато на повисоко ниво на безбедност откако Србија доби воена закана од Приштина.

Претседателот на Русија во Белград испратил човек на кој му верува, за да ја следи ситуацијата, која може да стане загрозена поради сериозно воени закани од Приштина, дознава Српски Курир.

Loading...
You might also like