Јелена Карлеуша не издржа! Се фрли врз кофчегот на мајка си!

Loading...

Поворката за Дивна тргна од капелата, зетот Душко го носеше ковчегот, а потоа му се придружи и Јелена која скршена цело време плачеше и одеше зад ковчегот. Во еден момент не можеше да издржи и се фрли врз него и почна да вика.

 

loading...
You might also like