Миле Паника: Земете ќебе и покриј те се..

Loading...
 18 hours ago

Какви се тие одредени служби од опозицијата што го следеле Пендаровски? Ебати државата ако службите од МВР се делат на позициски и опозициски а не си ја бркаат работата професионално. Па уште кажувате јавно дека тоа е така. Земете ќебе и покријте се.

loading...
You might also like