Полиција во Скопје пишале казна и избирале бабичка што продавала цвеќе

Loading...

Денес карши Сити Мол полиција и пишала казна на женичка затоа што продавала цвеќе и и го одземале цвеќето. Да можевте и на криминалците да им го земете нелегално стекнатиот имот како цвеќето на женава.

Loading...
You might also like