Најчевска до Силјановска: Лажеш! Го милуваше груевизмот и кокетираше со него

Loading...

Некој го пријавил овој мој пост како несоодветен. И успеале да ми го тргнат од ФБ профилот. Дури и ме блокирале на ФБ. Ако уште еднаш го тргнат ќе го ставам на мојот блог. Од таму не можат да го симнат.

Лаже. Таа го милуваше груевизмот со кадифени ракавички.
И кокетираше со него.
И така збунета како шипарица му се смешкаше.
И очекуваше нешто од него.
И сега е претставник на груевизмот.
Истурен и гласен.
Застапник на се она против што се боревме ние шарените.

loading...
You might also like