Оние кои ќе бојкотираат се на иста страна со 8-те пратеници

Loading...

И нормално да зборуваат се најлошо за Силјановска…..Бидејќи си ја купија слободата, тие мора да одработат за Заев.

Па така тие се една група која работи на поделба на ВМРО-ДПМНЕ и ја бутка опцијата бојкот.

Од друга страна се патриотите бојкотирам кои поради предавството на тие 8 не сакаат да слушнат за ВМРО- ДПМНЕ.

Свесно или несвесно тие сега се во иста група со 8-те предавници.”

Loading...
You might also like