ФОТО: Ова се сите жртви на надрилекарот од Србија – меѓу нив двајца Македонци

Loading...

Уште еден Македонец починал по лекаување рак кај надрилекарот од Србија Мирољуб.

Ова е втор Македонец, а надрилекарот како што пишува Блиц имали други жртви освен ова момче и Славчо за кој се пишуваше до неодамна.

Тука се и Маријан Батовац кој починал лани, а се лечел кај надрилекарот и Зага Крстиќ од Белград.

Ги лекувал со сокови и чаеви, а марјан изгубил 20 килограми.

Loading...
You might also like