Ја гледав фацата на Мијалков во судница, тој човек е спремен на се..

Loading...

Без сомнеж, Фатиме и СЈО го пратија алфа мажјакот на режимот на ДПМНЕ во затвор. Не знам дали некој размислува вака, ама мислам, животите на некои обвинители во СЈО се во голема опасност. Му ја гледав фацата во судница, тој човек веќе е спремен на се, а за такво нешто има и ресурси и логистика.

Loading...
You might also like