Во оваа држава им се простува на криминалците но не и на народот!

Loading...

Во оваа држава им се простува на криминалците но не и на народот! Кај го одбраа двата лидери денот ПРОЧКА за средба? Боже прости ми, но ако во оваа лудо време простуваш и таму кај што не треба да се простува, тогаш не си човек. Им простив на ближните, а на останатите ќе им вратам. Не сум лоша, оргинална сум, сакам да сум човек а не ѓубре ! Ве сакам сите што сте за сакање, останатите сакајте си се меѓу себе.

Loading...
You might also like