Грчева: Ќе ви простам колку на Хитлер што му простиле

Loading...
Solza Grceva

Ќе им простам, колку на Хитлер што му простиле. Нека си се проштеваат меѓу себе колку сакаат, од мене нема никогаш!

Loading...
You might also like