Мери Николова до Ласкова: Со средно заработуваш 90 000 денари , за која плата се потиш?

Loading...
Мери Николова Буџаку
18 hrs

Цветанка жестоко се потела за својата плата? Па во право е жената со средно образование плата 47.000 +претседател на комисија и член на друга = 90.0000 ден. Но канал 5 што има со нејзе?

Loading...
You might also like