Каков среќник! Задоцнил 2 минути и не го пуштиле да се качи во авионот на смртта

Loading...

Гркото Антонис Мавропулос задоцнил 2 минути на летот Адис Абеба-Најроби што на крајот му го спасило животот, бидејќи тој авион паднал само 6 минути по полетувањето. Загинаа сите 157 аптници и членови на екипажот.

Иако се нервирал што задоцнил и што на гејтот не сакале да го пуштат, сега е и повеќе од благодарен што е жив. Тој на Фејсбук објавил фотографии од авионскиот билет.

loading...
You might also like