Ние што спиевме по штабови и одевме по куќи кога беше најтешко, сега ќе одмориме! Ама многу сакам да ми дојде некој од овие кои ги наместивме

Loading...

Сега на овие избори ние што спиевме по штабови и одевме по куќи малку ќе одмориме, ама многу сакам овие што ги наместивме да дојдат да ми тропнат на врата и да ми кажат што направиле тие (не за мене) туку за граѓаните воопшто. Ја чувам програмата сеуште, па ако имаат време, како што ние остававме фамилија дома, со кафенце да седнеме и да одиме по порграмата што исполнија.

Loading...
You might also like