Спасовски до ВМРО: Не можеме да стигнеме да процесуираме се, нема набавка каде немате крадено

Loading...

-Единствено нешто во што има зголемување се кривичните дела од економски криминал, затоа што нема институција со која не сте раководеле и набавка која не сте ја правеле, макар спајалици, а да немате украдено нешто. Многу ваши градоначалници, директори и функционери се пред лицето на правдата и се зголемува бројот на кривични дела. Така треба да биде. Така ќе биде и сега, ако актуелни функционери прават незаконски постапки ќе одговараат за тоа – рече Спасовски.

Loading...
You might also like