Ќе му помогнеме на семејството на Милош – Градоначалникот Димитриевски во посета на домот на детенцето од село Живиње

Loading...

– Семејството на Милош ќе добие дополнителни средства и во следниот период ќе го пробиеме и реконструираме селскиот пат Колидско – Живиње и воедно ќе ги репарираме најоштетените делови на патот Живиње – Сушица, порача Димитриевски.

Заедно со бизнис заедницата ќе упатиме дополнителна материјална помош на семејството со цел да се подобрат животните услови на оваа семејство, додаде градоначалникот на Куманово.

Loading...
You might also like