Генерал Ангелов го дупчи Петровски за собраните 1300 потписи: Ти го разбирам гневот но немој вака да ја понижуваш татковината

Loading...

Толку од “патриотизмот” на Филип Петровски.
Разбирам дека е огорчен од микро подршката на само 1.361 лице но сепак не смее вака да ја понижува татковината за која многумина имаат дадено крв.

Image may contain: 1 person, text
loading...
You might also like