Погледнете како СЈО решиле да ги спасуваат империјалистите! Цела македонија се смее, им пукнала цевка па им ги уништила доказите за Камчев и Мијалков

Loading...

Дел од документите собирани како докази за три предмети, биле поплавени, потврди СЈО за емисијата „360“ на телевизијата Алсат.

– Точно е дека поради дотраеност на севкупната инсталација за парно греење во објектот во кој е сместено СЈО, протече една од цевките, при што беше зафатена дел од документацијата за предметите „Империја“, „Триста“ и „Шпион“. Треба да се има предвид дека во ова Обвинителство документите се скенираат, но доколку се утврди дека има документи кои не се ставени во електронска форма, ќе се бара нивно обновување – одговорија од СЈО.

Loading...
You might also like