Погледнете кој монструм бил Чавков? ПИКНАЛ ВО ЗАТВОР МАЈКА НА ТРИ ДЕЦА, ЗА КОЈА НЕМАЛО НИКАКВИ ДОКАЗИ И ТОЈ ЗНАЕЛ ДЕКА Е НЕВИНА?

Loading...

Stevche Stojanov:
Денес еден мој пријател Инспектор од МВР ми раскажа еден настан од пред околу шест години: За време на најголемата моќ на Митко Чавков, во една акција уапсиле неколкумина. После работниот состанок се утврдило дека една од осомничените, мајка на бебе и на уште две дечиња немала врска со делата за кои другите се сомничеле.

Митко Чавков лично и наредил на обвинителката да бара и за невината мајка на три дечиња притвор.

Во текот на постапката лично се интересирал кај обвинителката и кај судиите само за оваа мајка.

После една година во притвор и околу три години во затвор, после пресудата од Стразбур на оваа мајка сите ние преку Буџетот сега треба да и платиме 76 000 евра.

Чавков тогаш велел дека “Покрај сувото горело и зеленото.” Сега сите дознале дека со таткото на оваа мајка Митко Чавков бил во не така добри односи уште пред петнаесетина години додека бил на работа по казна во Гевгелија! ПОДОБРО 100 ВИНОВНИ НА СЛОБОДА ОТКОЛКУ 1 НЕВИН ВО ЗАТВОР! 

Loading...
You might also like