Тасевски: Заев веднаш да го избрка детето што му го напиша говорот за евреите

Loading...

Се бара!!!
Жив или мртов!!!
Типчето што му ги пишува говорите на Заев.
За традицијата се работи!
Загрижен традиционалист од времето на холокаустот, Адолф Хитлер

loading...
You might also like