Арнаудов: Грција нема да се смири додека не исчезне македонскиот народ

Loading...

Екс-пратеникот Ламбе Арнаудов смета дека и покрај Договорот од Преспа, Грција нема да биде воопшто нежна кон македонскиот народ.

„Грција нема да се смири додека не исчезне македонскиот народ. Ова е еден од првите чекори и сега се најдоа луѓе-дезертери, кои се најопасен елемент за ова општество. Му служат на интересите на Грција. Но, ниту еден народ не исчезнал, без разлика на силата“, рече Арнаудов.

loading...
You might also like