Ме силуваa сопругот, кумот и другар: Синот гледаше како тоа им се прави на жените

Loading...

Случајот на Билјана Ч од Сремска Каменица, која ѕверски ја силувале сопругот, кумот и нивни другар пред малолетниот син по две години чекање конечно би можело да се најде пред суд. Несреќната Билјана Ч., чија голгота трае две и пол години поднела жалба дека истрагата е запрена, па новосадското Вишо јавно обвинителство го покренува случајот од почеток.

Истрагата против насилникот е завршена и тое се ослободени од секаков сомнеж за кривично дело силување, но по жалбата на оштетенатаа постапката е почната повторно, потврдиле од Вишото јавно обвинителство за Курир.рс.

Синот го пријавил случајот: Го мразев и му се плашев
Ме силуваа сопругот, кумот и нивен другар во викендица. Тоа се случи откако побегнав од дома кога сопругот ме претепа. Моето дете беше сведок на тој ужас. Со овие зборови Б.Т., од едно мало место во Војводина, го опишува грозоморното семејно насилство за „Блиц“.

loading...
You might also like