Премиере Заев рејтингот падна затоа што голем број аздисаа не поради името

Loading...

Рејтингот не ви е паднат поради промена на името, народот беше спремен за промената и ви го даде гласот. Рејтингот ви е паднат затоа што голем број аздиса. Поради разни Мири, Тањи, Кираци и слични неспособни. Поради екстремно лошите поставени кадровски решенија кои не допринесоа да мрднеме од мртва точка.
Наместо вие да правите нешто и да го зголемите рејтингот сега кога сте Власт и можете, Вас ви паѓа.

loading...
You might also like