Бетмен го чекаше Дурловски пред судот

Loading...

Во судницата изрекувањето на пресудата го следеше и неговата сопруга Ана Дурловски, која заедно со него фатени за рака го напуштија судот.

Пред судот, пак, го пречека група граѓани кои му честитаа и го поздравуваа.

loading...
You might also like