Генералот Ангелов: Ќосињата се праведно осудени

Loading...

Случајот го водеше судијката Добрила Кацарска, а застапник на обвинението беше Вилма Русковска. Судскиот процес почна во август минатата година и беше еден од најголемите во поновата македонска историја.

loading...
You might also like