Вие со жалопојките за Ченто.. Човекот беше главен камшикар на Груевски

Loading...

Петок вечер е ама и во петок вечер не ми се молчи

Гледам жалоојќи за Јане Ченто. Јеботе… Освен што го носи презимето на дедо му тука нема ништо за жалење, освен каков човек е. Човекот беше камшик на ВМРО вработен во институцијата која ги дисциплинираше преку казни оние кои беа против Груевски – УЈП. Еден од камшиците зад „Че има пиштење вриштење“ на Миле Јанакиески. Да беше ова 1947-ма детево ќе беше УДБА, немаше да биде Ченто. Не правете херои од шупаци.

Ниеден слуга на Груевски, ни на Заев не може да биде никогаш херој. Па што и да е..

Loading...
You might also like