Поради ова 11 годишно девојче тргна во крвава одмазда! Не можел да се помири поради трагичната смрт! Еве која е тинејџерката која го принуди да убие 49 лица во Нов Зеланд

Loading...

Тежок терорист, кој уби најмалку 49 лица во напад врз две џамии во градот Нов Југозападен Килчерч, а ранил повеќе од тоа го направил, како што напишал од одмазда.

Брентон Тарант (28), како еден од главните мотиви зад масакрот, се врати во убиството на Ебе Акелунд (11) во терористичкиот напад на Стокхолм 2017 година.

.

Ta

Loading...
You might also like