Пратеникот Рубин Земон ги навреди младите?? Глумеле саможртви а ништо не им фалело?

Loading...

Себе-виктимизацијата, т.е. градење на имиџ на некаква си божемна жртва, е најнов сериозен феномен, што се јавува кај нашите млади кадри. Веројатно тоа е последица од “сапунските”серии што постојано ги има ТВ програмите.

loading...
You might also like