“Пушеше цигара за цигара и пиеше пиво за пиво” откриено како Аркан ја запозна Цеца и како започнале врска (ВИДЕО)

Loading...

Поранешниот офицер на српската волонтерска гарда и чичко Милорад Улемек Легија, Михајло Улемек, го опишаа првиот состанок на Жељко Ражњатовиќ Аркан и Светлана Величковиќ.

“Аркан и Оливер Мандиќ беа многу добри пријатели и еден ден дојдоа  да се жалат на големиот проблем што го имаат”, објаснува Улемек.
Оливер потоа му објасни на Жељко дека постои младa, убавa и добарa пејачka кој е во Швајцарија со некои муслимани.

Loading...
You might also like