Српски доктор ја лечи ќерката на Трамп, податоците за нејзиното здравје се чуваат во тајност

Loading...

Ќерката на американскиот претседател Тифани Трамп имаше средба со докторската интегративна медицина, Момир Дуњиќ, со која разговараше за нејзиното здравје и доби совет за тоа како да се поправи.

Бидејќи Тифани минатата ноќ замина на аеродромот “Никола Тесла” на приватен лет, сите се прашуваа која беше причината за нејзината посета на Србија.

Loading...
You might also like