(ВИДЕО) Се сеќавате на албанецот кој го кршеше крстот на манастир? Го стигна божја казна….

Loading...

Але Курти, кој го кршеше крстот во српски манастир во Косово пред 14 години, почина во 2015 година во болницата во Приштина во болна болка, по борбата со ракот што го уништи црниот дроб и белите дробови.

Неговите членови на семејството исто така беа сериозно болни, кои ги преплашија другите Абенс.

Loading...
You might also like