Пендаровски згрми од Струмица: Ајде со мене напред, никоја партија нема да го кочи развојот на земјата

Loading...

Кандидат за претседател, Стево Пендаровски во попладневните часови, вчера, оствари средба со пензионери, борци како и со младите од Струмица.

– Мојот концепт нуди обединување и води напред. Без разлика на генерациска, верска, политичка припадност. Моја цел е да бидам претседател за сите подеднакво, да ги поврзаувм граѓаните. Застанувам зад сите граѓани, над партиите. Нема да дозволам било која партија да го кочи развојот на земјата. Отрфлам било какви поделби и нудам заедништво.- порача Пендаровски

loading...
You might also like