Бугарски боксер не можеше да одолее на оваа секси новинарка, па ја фати за задникот и ја бакна во уста на сред пресс конференција

Loading...

“Бараме сите обвиненија да се истражат и Пулев да биде суспендиран”, додала Алдред.

NBT BOXING@BoxingNbt

Bruh wtf is this interview man lmao! Pulev is alpha af. (Watch until end)

815 people are talking about this
loading...
You might also like