Западно европските амбасади сакаат да го доведат Мицковски на власт? Готват досие со корупција за да го одложат датумот за преговори?

Loading...

Според дипломатски извори, странските амбасадори во земјава внимателно го следат спроведувањето на реформите во безбедносниот и правосудниот систем, а некои западноевропски амбасадори се особено фокусирани на случаите со елементи на непотизам, судир на интереси, злоупотреба на моќта.

loading...
You might also like