Ке ви се заврти во главата! Еве колку плаќала ќерката на Трамп за престојот во Белград и еве кој го платил престојот

Loading...

Откриена е сумата на потрошени пари за пресотојот на Тефани Трамп во Србија, но еве и кој ја спонзорира оваа прошетка.

Ќерката на американскиот претседател Доналд Трамп, Тифани Трамп, престојуваше во Брлград, но сега испливаа на површина некои детали околу ова луксузно патување.

За нејзиното доаѓање во српскиот главен град многу ги чинеше американските даночни обврзници.

Според порталот „Quartz“, кој го пренесува „Недељник“, престојот на Тифани Трамп во Белград чини неворојатни 23.000 долари. Наводно, Стејт департментот одвоил толку пари за да го „поддржи патувањето на Тифани Трамп“.

loading...
You might also like