Твитерџија ги испровоцира Анима Мунди, јадеше супа од куче

Loading...

Многу од Анима Дунди прашуваат зошто ја постирам супава, меѓутоа одговорот е едноставен: супата е од куче. За љубопитните, вкусот на месото е како јагнешко.

Image may contain: food
loading...
You might also like