Девојка почина за време на секс, момчето тврди дека само си играле

Loading...

Девојка почина за време на секс, а момчето што било со неа во хотелската соба вели дека само си играле. Девојката била пронајдена мртва во хотел во Локарно, Швајцарија. Сведоци за полицијата тврделе дека слушнале викање од собата на младиот пар.

Двојката пристигна во хотелот во Локарно, Швајцарија, во понеделникот. Британката Ана Флоренс Рид (22) била пронајдена мртва во бањата во собата каде што била со момче од Германија.

„Ле Матин“ пишува дека гостите во утринските часови го алармирале хотелскиот персонал бидејќи слушнале вресоци. Докторите дошле бргу, но можеле само да ја констатираат смртта на девојката. Corriere del Ticino пишува дека 29-годишниот Германец бил уапсен.

Loading...
You might also like