Нов гаф на Јункер – за малку ќе го запалеше Претседателот на Руанда (ВИДЕО)

Loading...

На церемонијата која се одржа во Меморијалниот центар во главниот град Кигали, Јункер се најде во друштво на претседателот на Руанда Пол Кагаме и неговата сопруга Жанет.

Добија факели со кои симболично запалија оган, по што Јункер се сврте со цел да ѝ го даде факелот на помошничката, но тој речиси ќе ги запалеше лицата на Кагаме и неговата сопруга.

Loading...
You might also like