Спире Ристовски како министер во времето на ВМРО -Работа има колку сакаш, ама проблем е дека на младите не им се работи. Шарена револуција и сдссм го растргнаа

Loading...

Спире Ристовски како министер во времето на ВМРО
-Работа има колку сакаш, ама проблем е дека на младите не им се работи.
Шарена револуција и сдссм го растргнаа.

Директорката на Агенцијата за вработување, Билјана Јовановска денес на прес:
– Македонското население ниту сака да работи, ниту бара работа.

Тишина нема коментар

loading...
You might also like