И Васко Ефтов предвидува дека Силјановска ќе ги загуби изборите?

Loading...

– Сиљановска беше анемична во кампањата, не покажа доволно енергија и харизма за да привлече неопределени гласачи, затоа ќе изгуби. Стево влегува со предност од над 100 000 Албански гласачи и таа предност е ненадоместлива!

Loading...
You might also like