Новинарот Тричковски со сексистички напади кон Силјановска?

Loading...

Фатално чукање

Некој тропа на вратата на Мицко
Чук, чук, чук!
Кој е!?
Гога!
Да не си се збунила!
Да ме убиеш, не знам!
Дагау, се слуша два пати од ловџиска пушка!
Мицко отвора и ја гледа Гога како со последните атоми од животот вика: Извини, мислев дека тропам кај Агатангел и не сакав да речам “да ме убиеш не знам” туку “да ме ебеш не знам”.

loading...
You might also like