Продолжуваат капиталните инвестиции! По набавеното црево во Ротино, купена правосмукалка за сала во Охрид

Loading...

После помошното црево за Ротино продолжуваат капиталните инвестиции во Македонија!

Image may contain: one or more people, people playing sports, basketball court, text and indoor
Loading...
You might also like