Стево Пендаровски ги стаписа американците! Објави фотографија од Русија – Кремљ

Loading...

Во гостување кај Жаре во Еден на Еден, претседателскиот кандидат Пендаровски зборувајќи за детството објави фотографија од екскурзија во Кремљ – Русија. Сето тоа можете да го видите во 44 минута од емисијата.

loading...
You might also like