Филмски грабеж со пиштоли во НЛБ Банка во Чаир!

Loading...

Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката кој се случил пред неколку минути.

loading...
You might also like