(ВИДЕО) Заев му откри на Алберт Мислиу во сред емисија дека бил планиран за претседателски кандидат, но не поминал добро на анкетите

Loading...

Embedded video

Furkan Saliu@FurkanSaliu

Почитувани
Вие бевте потенцијален кандидат за Претседател
За потврда притиснете 3

See Furkan Saliu’s other Tweets
Loading...
You might also like