ЕВЕ ЗОШТО СПИЕЛА НА МИТИНЗИ – СИЉАНОВСКА: МЕДИТИРАМ И НА МИТИНЗИТЕ, СЕ ОБИДУВАМ ДА СЕ ИСКЛУЧАМ И ДА НЕ ГИ СЛУШАМ ГОВОРИТЕ НА МИЦКОВСКИ!

Loading...

На прашање на Столе Наумов од радио Канал 77 дали често медитира јога, Сиљановска му одговори дека медитира и на самите митинзи и затоа изгледа како да спие, се исклучува и не ги слуша ниту говорите на Мицковски, се фокусира на тоа што сака да каже во својот говор.

Очигледно тешко и оди пошто ги згреши пола од градовите на митинзите.

Loading...
You might also like